dr. J. VANDEPUTTE

Plastische Chirurgie

Klik hier om naar uitgebreide fotoreportage te gaan.Klik hier om naar uitgebreide fotoreportage te gaan.

Penisverbreding


verbreding van de eikel (glans)

De rand van de eikel kan verbreed worden door injectie met vulstof (filler) op de raadpleging. De behandeling is pijnloos door gebruik van verdovende zalf. Zo wordt de diameter van de eikel groter ten opzichte van de diameter van het lichaam van de penis.


verbreding van de penis met vulstof (filler)

Vulstof (filler)gel kan onder plaatselijke verdoving onderhuids worden geïnjecteerd in de schaft van de penis, buiten de zwellichamen. Dit veroorzaakt een zacht aanvoelende verbreding, die hoofdzakelijk invloed heeft op het uitzicht in slappe toestand. De zwellichamen van de penis bepalen de grootte en hardheid bij een erectie, dit verandert niet. Meestal wordt er 10 ml geïnjecteerd, met aanvullende injectie enkele weken later indien gewenst. Onderhuids verteert deze vulstof doorgaans over een periode van twee jaar tot drie jaar, en wordt vaak na een jaar aangevuld.

Vermelden van een stofnaam of een merknaam van een voorschriftplichtig geneesmiddel of een medisch hulpmiddel bij informatie op een website wordt door het Belgische Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten als reclame beschouwd. Reclame voor geneesmiddelen en medische hulpmiddelen is verboden. Daarom kan u enkel op de raadpleging of bij persoonlijke communicatie met een arts of apotheker dergelijke informatie krijgen. Tot onze spijt kunnen wij op deze website de gebruikte stof niet noemen.


operatieve verbreding van de penis

Het lichaam van de penis kan door injectie met eigen vet (lipofilling) operatief verbreed worden. Dit vergt een algemene narcose en dagopname in het ziekenhuis. Het vet wordt geoogst door voorzichtige liposuctie op de buik of de dijen. Het wordt onderhuids in de penis ingebracht. De zwellichamen van de penis worden hierdoor niet groter; diepe injectie in de penis is niet mogelijk.

Zoals bij elke chirurgische ingreep zijn er tijdelijke ongemakken zoals pijn, blauwe plekken en zwelling en zijn er verwikkelingen beschreven zoals infectie, ongelijkmatige ingroei en de algemene verwikkelingen van een operatie onder volledige verdoving.