dr. J. VANDEPUTTE

Plastische Chirurgie

Klik hier om naar uitgebreide fotoreportage te gaan.
Klik hier om naar uitgebreide fotoreportage te gaan.
Klik hier om naar uitgebreide fotoreportage te gaan.

invalswegen, wegbeschrijving, stratenplanWaar komt u vandaan?

Vanuit het noorden of het zuiden rijdt u naar Oudenaarde via de N60 (Gent - Oudenaarde - Ronse - Leuze). Neem de uitrit "Oudenaarde".

Vanuit het oosten of het westen:

vanuit Avelgem - Kerkhove: u rijdt net voor het binnenkomen van Oudenaarde over het viaduct boven de N60. U bent dan bijna ter plaatse.

vanuit Kluisbergen: in Leupegem komt u op een rotonde met aansluiting op de N60. Sla links af richting Gent. Neem dan de eerstvolgende afrit naar Oudenaarde.

vanuit Kruishoutem: sla vóór de bebouwde kom van Bevere rechtsaf het viaduct van de N60 op richting Ronse. Oudenaarde is de eerstvolgende afrit.

vanuit Wortegem: na het binnenrijden van de bebouwde kom van Bevere rijdt u onder het viaduct van de N60 en neemt meteen daarna een klein straatje links. Aan het kruispunt rijdt u weer links en weer onder viaduct. Rijdt links de N60 op richting Ronse. Oudenaarde is de eerstvolgende afrit.

vanuit Zottegem en Brakel rijdt u rechtdoor als u de bebouwde kom binnenrijdt. Na de eerste verkeerslichten in Leupegem en het kruisen van de spoorweg laat u de kerk van Leupegem aan uw linkerkant; vervolgens komt u aan een grote rotonde. Dit is de N60 die u naar rechts volgt. Oudenaarde centrum is de eerstvolgende afrit.

vanuit Aalst en Ninove komt u beter via de E40 richting Gent.

Tenslotte...

De privépraktijk (Meerspoort n° 31) vindt u in de eerste straat rechts, het eerste huis op de rechterkant, voorbij de school.

Het A.Z. Oudenaarde vindt u door tot aan de rotonde te rijden en daar links af te slaan (kaartje nemen en voorbij de slagboom rijden).

Dr. J. Vandeputte, FCCP, dipl. EBPS, plastisch chirurg

A.Z. Oudenaarde, Minderbroedersstraat 3, 9700 Oudenaarde, tel. (0032) (0) 55 336111

Privéconsultatie: Meerspoort 31, 9700 Oudenaarde, tel. (0032) (0)55 303349

Treinverbinding met luchthaven en internationaal - klik om dienstregelingen te zoeken:

internationale treinverbindingen: "Van" = uw station; "Naar" = "Oudenaarde".

treinverbinding met Brussel Zuid, Thalys, Eurostar: "Van" = "Brussel-Zuid

treinverbinding met luchthaven Brussel Nationaal : "Van" = "Brussel-Nat-Luchthaven