dr. J. VANDEPUTTE

Plastische Chirurgie

Fotoreportage: klik om grote beelden te bekijken

wegbeschrijving

Waar komt u vandaan?

Vanuit het noorden of het zuiden rijdt u naar Oudenaarde via de N60 (Gent - Oudenaarde - Ronse - Leuze). Neem de uitrit "Oudenaarde".

Vanuit het oosten of het westen:

vanuit Avelgem - Kerkhove: u rijdt net voor het binnenkomen van Oudenaarde over het viaduct boven de N60. U bent dan bijna ter plaatse.

vanuit Kluisbergen: in Leupegem komt u op een rotonde met aansluiting op de N60. Sla links af richting Gent. Neem dan de eerstvolgende afrit naar Oudenaarde.

vanuit Kruishoutem: sla vóór de bebouwde kom van Bevere rechtsaf het viaduct van de N60 op richting Ronse. Oudenaarde is de eerstvolgende afrit.

vanuit Wortegem: na het binnenrijden van de bebouwde kom van Bevere rijdt u onder het viaduct van de N60 en neemt meteen daarna een klein straatje links. Aan het kruispunt rijdt u weer links en weer onder viaduct. Rijdt links de N60 op richting Ronse. Oudenaarde is de eerstvolgende afrit.

vanuit Zottegem en Brakel rijdt u rechtdoor als u de bebouwde kom binnenrijdt. Na de eerste verkeerslichten in Leupegem en het kruisen van de spoorweg laat u de kerk van Leupegem aan uw linkerkant; vervolgens komt u aan een grote rotonde. Dit is de N60 die u naar rechts volgt. Oudenaarde centrum is de eerstvolgende afrit.

vanuit Aalst en Ninove komt u beter via de E40 richting Gent.

Tenslotte...

De privépraktijk (Meerspoort n° 31) vindt u in de eerste straat rechts, het eerste huis op de rechterkant, voorbij de school.

Het A.Z. Oudenaarde vindt u door tot aan de rotonde te rijden en daar links af te slaan (kaartje nemen en voorbij de slagboom rijden).

Opslaan, kopiëren of verspreiden van deze informatie is niet toegelaten.